Datu aizsardzība

Ievads

Datu aizsardzības mērķis ir regulēt ar fiziskām personām saistītu personas datu vākšanu, apstrādi, glabāšanu, izmantošanu un izpaušanu. 1988.–2018. gada datu aizsardzības likumi, kas reglamentē šo jomu, definē personas datus kā datus, kas attiecas uz dzīvu personu, kuru var identificēt vai nu pēc šiem datiem, vai no datiem saistībā ar citu informāciju. Šie tiesību akti attiecas uz personas datiem, ko manuāli un elektroniski glabā privātas un valsts organizācijas. Tas uzliek pienākumus tiem, kas pārvalda personas datus (Datu pārziņiem), un piešķir fiziskām personām tiesības attiecībā uz viņu pašu personas datiem (Datu subjektiem). Kilkenny County Council ir reģistrēta kā datu pārzinis Datu aizsardzības komisāra birojā (reģistrācijas numurs 0268/A). Sīkāka informācija par padomes reģistrāciju pieejama vietnē www.dataprotection.ie.

Mūsu datu aizsardzības politika

Kilkenny County Council kā datu pārzinim saskaņā ar Datu aizsardzības likumu 71. nodaļas 2. sadaļu ir pienākums:

  • Godīgi iegūt un apstrādāt personas datus.
  • Saglabājiet to precīzu, pilnīgu un atjauninātu.
  • Saglabājiet to tikai vienam vai vairākiem konkrētiem, skaidriem un likumīgiem mērķiem.
  • Izmantojiet to un atklājiet to veidā, kas ir saderīgs ar šiem mērķiem.
  • Pārliecinieties, ka tas ir adekvāts, atbilstošs un nav pārmērīgs.
  • Saglabājiet to ne ilgāk, kā tas ir nepieciešams mērķim vai mērķiem, kuriem tas tika savākts.
  • Saglabājiet to drošībā.
  • Pēc pieprasījuma sniedziet Datu subjektam savas personas informācijas kopiju

Saite uz datu aizsardzības politiku

Datu aizsardzības politika un prakses kodekss

Tiesības

Personām saskaņā ar Datu aizsardzības likumiem ir šādas tiesības:

1. Tiesības konstatēt personas datu esamību

Saskaņā ar 90. gada Datu aizsardzības likuma 4. nodaļu jums ir tiesības bez maksas uzzināt, vai Kilkenijas apgabala padomes rīcībā ir kāda jūsu personas informācija. Varat to rakstiski pieprasīt Kilkenny County Council, un mēs 2018 dienas laikā jūs informēsim, vai mūsu rīcībā ir kādi jūsu personas dati. Jums ir arī tiesības saņemt personas datu aprakstu un saņemt informāciju, kādiem nolūkiem tie tiek glabāti.

2. Pieprasīt personas informāciju

Saskaņā ar 91. gada Datu aizsardzības likuma 4. nodaļas 2018. sadaļu jums ir tiesības iegūt jebkuras personas informācijas kopiju. Tas attiecas uz visa veida informāciju, piemēram, rakstisku informāciju, automatizētiem ierakstiem, videonovērošanu utt. Jums ir tiesības zināt, kā informācija iegūta, kā tā ir izmantota un vai tā ir nodota kādam citam.

Visi personas datu pieprasījumi ir jāiesniedz rakstiski vai nu pa pastu, vai e-pastu. Jums var tikt lūgts pierādīt jūsu identitāti. Tas ir paredzēts, lai pārliecinātos, ka personiskā informācija netiek sniegta nepareizai personai. Lūdzu, sūtiet savu pieprasījumu uz:

Datu aizsardzības speciālists, korporatīvie pakalpojumi,

Kilkenijas apgabala padome, grāfistes Džona iela, Kilkenija

Jūsu vēstulei jābūt šādai: " Es vēlos iesniegt piekļuves pieprasījumu saskaņā ar 1988.–2018. gada datu aizsardzības likumiem, lai iegūtu visas informācijas kopiju, kuru jūs par mani glabājat datorā vai manuāli.

Lūdzu, iekļaujiet visu informāciju, kas varētu mums palīdzēt atrast jūsu ierakstus. Tas var ietvert:

  • Klienta konta numurs.
  • Personāla numurs.
  • Jebkāda cita informācija, kas var mums palīdzēt identificēt jūsu ierakstus.

Kilkenijas apgabala padome 30 dienu laikā jums izsniegs jūsu personas datu kopiju.

3. Tiesības uz personas datu labošanu vai dzēšanu

Saskaņā ar 4. gada Datu aizsardzības likuma 92. nodaļas 2018. sadaļu jums ir tiesības 30 dienu laikā labot vai attiecīgā gadījumā dzēst personas datus, ja Padome nav izpildījusi savus pienākumus attiecībā uz vākšanu, apstrādi, glabāšanu, izmantošanu un izpaušanu. personas datus saskaņā ar likuma 2. nodaļu.

Šis pieprasījums jāiesniedz rakstiski Kilkenny County Council. Jums var tikt lūgts sniegt pierādījumus par jūsu identitāti un informāciju, kas tai palīdzēs noteikt attiecīgos personas datus.

Lēmuma pārsūdzēšana

Ja Padome nesniedz jums jūsu personas datus, kā to pieprasa Datu aizsardzības likumi, varat vērsties datu komisārā, lai saņemtu informāciju par personas datu esamību, piekļuvi personas datiem vai personas datu labošanu vai dzēšanu.

Kontaktinformācija ir šāda: Datu komisāra birojs

Kanāla māja,

Stacijas ceļš,

Portārlingtona,

Co Laois.

Vietējie: 1890 252 231,

Tālrunis: 057 8684800

E-pasts:info@dataprotection.ie

Lai saņemtu papildu palīdzību par datu aizsardzību, sazinieties ar:

Datu aizsardzības speciālists, korporatīvie pakalpojumi,

Kilkenijas apgabala padome, grāfistes dome, Džona iela, Kilkenija

Tālrunis: 056 7794070

E-pasts:dataprotection@kilkennycoco.ie

Saistītie dokumenti

Informācija par datu aizsardzību

Datu aizsardzības piekļuves pieprasījuma veidlapa

Datu aizsardzības piekļuves pieprasījuma veidlapa.docx

Datu aizsardzības politika un prakses kodekss

Datu aizsardzības pārkāpumu pārvaldības politika un procedūras

Valsts saglabāšanas politika

Vispārīgs privātuma paziņojums vietējām iestādēm

Elektronisko sakaru politika 2018. gada oktobris

CCTV politika, 2018. gada oktobris.pdf (izmērs 237.6 KB)

Subjekta piekļuves pieprasījuma politika un procedūras.docx (izmērs 40.9 KB)

Drones.pdf (izmērs 180.8 KB) lietošanas politika

Dash Cam politika un procedūras.pdf (izmērs 295.5 KB)

Sadaļa Īpaši datu konfidencialitātes paziņojumi

Kilkenny reklāmas logotips
Kilkenny sauklis: Come See Come Do