Privātums

Kilkenny County Council pilnībā ievēro jūsu tiesības uz privātumu. Padome savās tīmekļa vietnēs neievāks nekādu personisku informāciju par jums bez jūsu skaidras atļaujas. Jebkāda informācija, ko iesniedzat, izmantojot Kilkenijas apgabala padomes tīmekļa vietnes, tiks apstrādāta, ievērojot visaugstākos iespējamos drošības un konfidencialitātes standartus, stingri saskaņā ar Datu aizsardzības likumiem 1988.–2018. gadā.

Kilkenny grāfistes padomes vietne ir www.Kilkennycoco.ie. Šajā paziņojumā ir izklāstīta mūsu privātuma politika attiecībā uz šo vietni. Padome patur tiesības jebkurā laikā grozīt paziņojuma par privātumu darbības jomu.

Pārziņa identitāte un kontaktinformācija

Datu pārzinis ir Kilkenny County Council, County Hall John Street Kilkenny

Datu aizsardzības inspektora kontaktinformācija

Datu aizsardzības speciālists, korporatīvie pakalpojumi,

Kilkenijas apgabala padome, grāfistes dome, Džona iela, Kilkenija

Tālrunis: 056 7794070

E-pasts:dataprotection@kilkennycoco.ie

Apstrādes mērķi un juridiskais pamats

Kilkenijas apgabala padome savā tīmekļa vietnē neievāks nekādus personas datus par jums, izņemot informāciju, kas tiek iesniegta, izmantojot tīmekļa veidlapas, vai informāciju, kas brīvprātīgi nosūtīta pa e-pastu. Jebkāda šādā veidā sniegtā informācija netiek darīta pieejama trešajām personām, un Kilkenny County Council to izmanto tikai tiem nolūkiem, kādiem tā tiek sniegta.

Tiek reģistrēta tehniskā informācija par jūsu Kilkenny grāfistes padomes vietņu apmeklējumu, tostarp IP adreses, pārlūkprogrammas informācija un tīmekļa meklēšanas vienumi. Šī informācija tiks izmantota tikai statistikas un vietņu pārvaldības nolūkos.

Galvenais Jūsu personas datu apstrādes juridiskais pamats ir šāds:

  • ja apstrāde ir nepieciešama, lai izpildītu juridiskas saistības, kas mums ir pakļautas (VDAR 6. panta 1. punkta c) apakšpunkts); 
  • ja apstrāde ir nepieciešama, lai veiktu uzdevumu, ko veic sabiedrības interesēs vai īstenojot pārzinim piešķirtās valsts pilnvaras (VDAR 6. panta 1. punkta e) apakšpunkts);
  • turklāt mēs varam apstrādāt datus tiktāl, cik tas ir nepieciešams, lai izpildītu līgumu, kura puse ir datu subjekts, vai lai veiktu pasākumus pēc datu subjekta pieprasījuma pirms līguma noslēgšanas (6. VDAR 1. punkta b) apakšpunkts).  
  • Ierobežotos apstākļos, kad datu subjekts ir devis piekrišanu savu personas datu apstrādei vienam vai vairākiem konkrētiem mērķiem (VDAR 6. panta 1. punkta a) apakšpunkts)

Personas datu saņēmēji vai saņēmēju kategorijas

Domes apkopotos personas datus tikai iekšēji izmanto padomes darbinieki, lai sniegtu un/vai uzlabotu tās pakalpojumus sabiedrībai un jums. Dažkārt personas dati ir nepieciešami, lai sniegtu jums pakalpojumus, lūdzu, skatiet mūsu Datu aizsardzības politika lai iegūtu vairāk informācijas. Dažas mūsu vietnes tiek mitinātas ārpus Īrijas, taču visas tīmekļa vietnes tiek mitinātas ES. Sīkfailu dati tiek analizēti, izmantojot Google Analytics, mēs izmantojam arī New Relic veiktspējas analīzes pakalpojumus, kuri visi izmanto sīkfailus, lai izsekotu veiktspēju un uzlabotu tīmekļa lietojumprogrammu pakalpojumus. Šīs sīkdatnes un to apkopotie dati ir detalizēti aprakstīti mūsu vietnē Sīkdatnes lappuse. Sīkdatņu informācija

Saglabāšanas periodi

Vietnes analītiskie dati pašlaik tiek glabāti 12 mēnešus, jūs varat atteikties no analītiskajiem sīkfailiem, izmantojot mūsu sīkfailu konfigurācijas rīkus.

Tiesības piekļūt personas datiem un to labošana/dzēšana/Tiesības iebilst pret apstrādi.

Jums ir tiesības pieprasīt, lai mēs dzēstu visus mūsu savāktos personas datus vai labotu un izlabotu jebkādas kļūdas šajos datos. Jums ir arī tiesības iebilst pret savu personas datu apstrādi. Sazināties dataprotection@kilkennycoco.ie

Jūs varat lejupielādēt mūsu Datu aizsardzības piekļuves pieprasījuma veidlapa.docx (izmērs 31.8 KB)

Ja apstrāde ir balstīta uz piekrišanu, tiesības atsaukt piekrišanu

Ja mūsu rīcībā esošie personas dati par jums tika vākti, pamatojoties uz jūsu piekrišanu, jums ir tiesības atsaukt šo piekrišanu un pieprasīt šo datu dzēšanu. Sazināties dataprotection@kilkennycoco.ie

Pienākums sniegt personas datus

Lai sniegtu jums noteiktus pakalpojumus, Padome pieprasa jūsu personas datus un nevar sniegt pakalpojumus bez šiem datiem. Ja padome pieprasa šos datus, jums, piesakoties šiem pakalpojumiem, tiks paskaidrots, kādi personas dati būs jāglabā un jāapstrādā Padomei. Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, izlasiet mūsu Datu aizsardzības politika un prakses kodekss un arī Valsts datu saglabāšanas politika

Tiesības uz sūdzību

Ja jums ir kādas bažas vai sūdzības par jūsu personas datu apstrādi vai Kilkenny County Council atbildēm uz jūsu personas datiem, jums ir tiesības iesniegt sūdzību Datu aizsardzības komisāra birojam. www.dataprotection.ie/en/contact/how-contact-us
Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, izlasiet mūsu Datu aizsardzības politika un prakses kodekss.pdf (izmērs 372.9 KB).

Lai saņemtu papildu palīdzību par datu aizsardzību, sazinieties ar:

Datu aizsardzības speciālists, korporatīvie pakalpojumi,

Kilkenijas apgabala padome, grāfistes dome, Džona iela, Kilkenija

Tālrunis: 056 7794070

E-pasts: dataprotection@kilkennycoco.ie

glosārijs

Web Browser - Programmatūra, ko izmantojat tīmekļa lapu lasīšanai. Piemēri ir Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Firefox, Safari vai Opera.

IP adrese - Jūsu datora (vai interneta uzņēmuma datora) identifikācijas informācija, kas izteikta "interneta protokola" kodā. Katram datoram, kas savienots ar tīmekli, ir unikāla IP adrese, lai gan adrese var atšķirties katru reizi, kad tiek izveidots savienojums.

Sīkdatnes - Sīkfails ir datu bloks, ko tīmekļa serveris ievieto lietotāja datorā. Parasti to izmanto, lai atvieglotu navigāciju vietnē. Tomēr tas ir arī noderīgs līdzeklis, lai vietne identificētu lietotāju, izsekotu lietotāja ceļu caur vietni un identificētu atkārtotus vietnes apmeklējumus, ko veicis viens un tas pats lietotājs (vai tā paša lietotāja mašīna). Tas var novest pie tā, ka vietnes īpašnieks var profilēt atsevišķu lietotāju pārlūkošanas paradumus — un tas viss, iespējams, tiek darīts bez lietotāja ziņas vai piekrišanas.

Kilkenny reklāmas logotips
Kilkenny sauklis: Come See Come Do